Відома українська комедійна актриса та зірка "Кварталу 95" Олена Кравець має багатотисячну армію прихильників. За життям зірки в Instagram стежать понад 600 тисяч людей, тому вона часто тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Олена Кравець показала, чого зараз найбільше їй не вистачає. Так вона поширила собі допис українського глемпінгу, який розташований буквально за дві години їзди від Києва у Черкаській області і зазначила, що дуже хотіла б опинитися у цьому місці.

Олена Кравець, скріншот з відео
Олена Кравець, скріншот з відео

З приходом літа Олена Кравець все більше хоче перебувати на природі. Адже глемпінг - це один з різновидів кемпінгу, проте він поєднує у собі комфорт готелю та можливість відпочивати на природі.

"Мені. Мені дуже хочеться сюди. Не так...Мені потрібно! Дуже!)", - написала Олена Кравець під поширеним дописом мережі глемпінгів.

Фото зі сторінки Олени Кравець
Фото зі сторінки Олени Кравець

До слова, раніше у мережі показали відео, завдяки якому стало відомо, що Кравець має одну погану звичку. Цей ролик складається з різних відеонарізок, на яких Олена Кравець зізналася, що вона, той ще "опоздун".

Нагадаємо, раніше Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "співачки з мене не вийшло"

Як повідомляє портал "Знай" Олена Кравець з "Кварталу 95" стала схожою на свою маму: "яке щастя"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також "Знай" писав, що Олена Кравець з Кварталу 95 відрізала волосся і "додала" собі років: "Стала виглядати старше"