На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української кухаря-кондитера, засновниці і викладачки школи "GL", а також переможниці і судді кулінарного проекту" МастерШеф " Лізи Глинської з'явився новий пост.

Цього разу вона кличе всіх зацікавлених на майстер-клас з приготування десертів, який відбудеться в Києві.

«Доброго ранку, друзі! Ура, вже зовсім скоро! Шалено сумувала за майстер-класами! На наступних вихідних, 26-27 червня, чекаю вас на свій майстер-клас з кондитерського мистецтва в Києві! Це буде дводенний майстер-клас практичної спрямованості", - пообіцяла Ліза, додавши, що учасники навчаться готувати торти і макарони.

Слухачів курсу забезпечать всім необхідним-рецептурами з технологією, ручками, фартухами, інгредієнтами, інвентарем. Все, що буде приготовлено, учасники зможуть забрати з собою.

Крім того, з 19 по 31 липня відбудеться 10-денний базовий кондитерський курс у Києві.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Це практичні заняття, де у кожного учасника своя робоча поверхня, набір інвентарю, інгредієнтів і рецептури. За 10 днів ми з вами приготуємо більше 50 десертів. Всі рецептури ми опрацьовуємо «Від і до». Перш, ніж приступити до практики, детально обговорюємо теорію, вникаємо в деталі і нюанси. Вчимося розвивати кондитерське мислення, розуміти закони складання рецептур, взаємодії інгредієнтів", - додала вона.

На фото, яким Ліза супроводила пост, користувачі розглянули дуже схожу на неї дівчину.

"Дівчина, яка перша зліва, дуже схожа на вас», - зазначають читачі.

"Це моя сестричка - Танюша", - зізналася Глинська.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще

Як повідомляв " Знай.ua", " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу

Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського