Валерія Товстолес - українська модель, учасниця "Ліги сміху" і актриса "Жіночого кварталу", яка частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 30 тисяч осіб.

Востаннє дівчина виставляла в профіль фотографії близько двох тижнів тому. Тоді, 5 червня 2021 року, Валерія гуляла в ботанічному саду, демонструючи місцеві краси користувачам Instagram.

Лєра Товстолєс / скріншот з відео
Лєра Товстолєс / скріншот з відео

Однак увага на всіх знімках сконцентрована саме навколо актриси "Жіночого кварталу", позуючи на камеру і запитуючи у шанувальників, як би вони оцінили її вбрання за шкалою від 1 до 10.

"Боже, наречена", - каже Лера Товстолес, показуючи на камеру відому українську телеведучу і колишню ведучу "Орла і Решки" Лесю Нікітюк.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Все це відбувається на студії, де знімається популярне шоу "Хто зверху" на "Новому каналі". Ведучими, як стало відомо, залишилися незмінні Нікітюк і Сергій Притула. Голос ведучого за кадром належить Олександру Педану. Знімається новий, 11 сезон і завдяки Валерії стало зрозуміло, що вона знову візьме участь на проекті.

"Просто кайфую на зйомках і радий знову бачити, як зірки балуються в різних конкурсах. І, так, хто ще досі не знав - я той самий голос зверху, тобто пан суддя", - пише Олександр Педан у себе на сторінці.

Валерія Товстолес, скріншот: Instagram Stories
Валерія Товстолес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, блондиниста зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес подражнила шанувальників короткими шортиками

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк у латексі показала, як дівчата можуть ловити рибку: з великою попою і вудкою в руках

Знай.ua писав, Леся Нікітюк похвалилася корсетом з "кита", але потім злякалася: "Йому обстригли вуса?"