В останні кілька місяців стали все частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших українських банків "ПриватБанк". Цього разу українець з карткою банку заявив, що йому "не дають жити" обмеження. Відомо, що правилами банку передбачено всього 10 переказів на місяць за системою Payoneer.
Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"Останнім часом ПриватБанк занурюється в безодню, обмежили ліміту переказу коштів з особистого рахунку на індивідуальну картку, до 10 разів на місяць. Ускладнює момент фінансове становище і не дає нормально обслуговувати. Порушує права споживача і свободи пересування особистих коштів.
Компанія Uber, не може перерахувати мої зароблені на мій рахунок картку ПриватБанку, що ставить мене в глухий кут фінансового становища. Невже немає мізків, що через перекази Ви отримуєте комісію, як прибуток.
Обмежили, значить, змушують себе душити. Хто це ввів, передай їм, що так не можна чинити. Вимагаю скасувати ліміт, ввести безлімітну кількість переказів і дати людям жити. Інакше ми піднімемо галас.", - пише незадоволений клієнт.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin 
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin 

Важливо зазначити той факт, що представники "ПриватБанку" дали відповідь: "Дійсно, за системою Payoneer обмеження на перекази на картки фіз. осіб - 10 переказів на місяць на суму не більше 399 тис. грн.".