Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч.

Першою учасницею виступала Ксенія Мішина, яка у фіналі вибрала Олександра Еллерта. А зараз стало відомо, що телеканал СТБ вже почав зйомки другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч. Зараз виконавиця вирішила розповісти про підводні камені своєї професії.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Крім того, Злата анонсувала вихід нової пісні під назвою "#МійНазавжди"вже в липні. Разом з твором вийде і кліп, який сама Огневич називає окремим унікальним жанром мистецтва.

"Справжня міні-кінострічка🍿, яка глибше розкриває артиста, пісню, музичний посил, але при цьому дуже обмежена за часом і часто - способам вираження. І тут часто виникають різні нюанси...", - заявила Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram

"Холостячка" давно збирає в акторську скарбничку емоцій, які згодом дістає і працює з ними в кадрі в той чи інший потрібний момент. У такі моменти досить важливо вміти перемикатися - заходити в потрібний стан, виконувати завдання і додати правду життя. Для роботи в кадрі вона бере давній трагічний тригер, щоб в результаті втратити на весь день відчуття реальності.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Знову накотили спогади, які не давали заснути навіть вночі. При всьому досвіді і професіоналізмі - у мене не завжди виходить відключатися і працювати по клацанню, а потім-виходити зі стану після команди: "Стоп.Знято" 🌋 Моя професія багато чому мене навчила. Бачити ширше, думати глибше і пам'ятати про баланс🙌 🏾", - пише Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Нагадаємо, вже не "Холостячка"? Злата Огнєвіч у весільній сукні заінтригувала фанатів

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки": "Аж мурашки"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала межу, яка приваблює її в чоловіках