На сторінці в соцмережі Instagram відомого українського співака Дзідзьо (Михайла Хоми) з'явився новий пост, присвячений Дню батька.

«Сьогодні у дивному сні мені приснився мій покійний батько Степан Хома. Це єдине фото, де ми разом, тато на ньому - крайній зліва. Пам’ятаю і ніколи не забуду ті світлі, радісні, дитячі дні, які я провів разом з Тобою. Ти назавди у моїх спогадах... Люблю...», - написав співак.

Він також додав, що на опублікованому фото, зробленому 1995 року - вся їхня родина: «тато Степан, мама Галина, сестра Олеся, дідо Олекса, мамин рідний брат Петро, татова рідна сестра Зеня, двоюрідна сестра Оксана, двоюрідний брат Іван та мій вчитель по вокалу Михайло Михайлович Русин».

Підписники сторінки не могли не помітити, як сильно син схожий на свого батька.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

«Ви схожі на тата», «Мені здається, що ви дуже схожі на батька», - пишуть люди.

«Дуже гарні спогади», «Вчора, 19 червня, була поминальна батьківська субота, можливо, тому він Вам і приснився. Пом'яніть його. Взагалі, Михайло, у вас дуже гарна родина. Всі красиві!», «Вчитель по вокалу прямо як рідний влився. Приємні спогади, це найцінніше», «Хресний батько моєї донечки, дуже шкода, що так скоро пішов від нас. Вічна пам'ять», - додають у коментарях.

Нагадаємо, Дзідзьо швидко забув Slavia і знайшов нове захоплення: "Ми починаємо". Співак порадував шанувальників крутою новиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська втекла від усіх заради ненависного заняття: "Терпіти не можу".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відповіла, що у неї з розлученим Дзідзьо – не повірили: "Коханка кума". Співачка дала відверте інтерв'ю Наталії Влащенко.