Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Зовсім недавно, у вівторок, 15 червня 2021 року, Тоня разом зі своїм чоловіком, Арсеном Мірзояном, відзначала четверту річницю їхнього весілля. Це дуже важлива дата, яку зірки провели на самоті. А сьогодні, 20 червня, в Україні святкується Свята Трійця, День медпрацівника і, досить важливе, сімейне свято День батька.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

І саме з останнім святом пов'язана нова публікація Антоніни Матвієнко, знову показалася у весільній сукні. На архівних знімках можна помітити, як щаслива виконавиця крокує разом з батьком під час весілля, як їсть Арсен Мірзоян при малятку Ніні на столі, тримає її на ручках і біля фонтану на Майдані Незалежності.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Сьогодні Міжнародний день тата😍 спасибі, мої хороші за все!❤❤❤", - пише Тоня Матвієнко у публікації.

"Ти дійсно казкова дівчинка!😍", "❤️❤️❤️", - написали трохи чисельні користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав, чим займається без Тоні Матвієнко: "Це було яскраво"

Як повідомляв "Знай.ua", День батька 20 Червня: Віктор Павлік, Арсен Мірзоян, Олександр Зінченко, Сергій Притула та інші щасливі тата 2021 року

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян влаштував Тоні Матвієнко казкову романтику на річницю: "Везу в готель"