Нещодавно народила первістка дружина співака і композитора Віктора Павліка Катя Репяхова здивована хейтом під постом про пологи. Вона стверджує, що писала його не заради піару, а тому що був запит від передплатників, яких за останній місяць стало на 20 тисяч більше.

"Я розумію, що в своєму блозі повинна бути щирою. Якщо щось в житті відбувається, я не можу робити вигляд, що цього не відбувається. І коли я бачу деякі коментарі під постом... Блог-це величезна праця. Хтось написав "Ви заради піару це написали". У мене аудиторія збільшилася в два рази після пологів. Напевно, ще не всі зрозуміли, що мій блог точно не про піар, пристрасті і розбирання. Люди, що з вами, який піар?", - обурюється молода матуся.

"Схоже, всі з розуму сходять потихеньку. Не все розповіла ще. Я ось іноді читаю такі пости і думаю, людина при здоровому глузді, чи ні?", "А без епідуралки, витримали б?",- запитують підписники.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"А що я розповіла зайвого? У моєму житті відбулася важлива подія, якою я ділюся в своєму блозі. Тим більше мої Передплатники просять ... може мені зробити вигляд, що я не народжувала? Або тримати це в секреті?", - виправдовується Репяхова.

"Катю багато просили написати пост про пологи, ось вона і написала. І при чому тут піар?", - підтримують її фанати.

Нагадаємо, раніше Дружина Віктора Павліка залишилася без сну через малюка, рятує бабуся: "Прорвемося!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Віктор Павлік заговорив про пологи дружини Каті Репяхової: "Люблю вас"

Також «Знай.uа " писав, що Молода дружина Віктора Павлика Реп'яхова відверто розповіла про пологи: "найстрашніше.."