Життя Олени було оповите трагедією останні кілька років, адже жінка поховала обох своїх дітей: сина і дочку, що народилися з синдромом Цельвегера.

Перша вагітність відбулася в 23 роки, яка протікала добре протягом усіх 39 тижнів. У неї не було токсикозу, Олена не лежала на збереженні, а дитина народилася на 39 тижні. Тоді мешканка Білорусі ні про що більше не мріяла, бо дуже хотіла стати мамою. Потім був зданий генетичний аналіз і вже через 10 днів їй прийшов результат, в якому були одні негативні позначки. Але ж ще на 12 тижні їй заявили, що, швидше за все, у її малюка синдром Дауна.

Трагедія Олени, скріншот: Youtube
Трагедія Олени, скріншот: Youtube

"З цього тижня я дізналася, що у мене хлопчик. Я спокійно ходила до кінця терміну, до моменту пологів. По-перше, він народився без смоктального рефлексу, готичне небо, полікістоз нирок, печінка... Зовнішні ознаки по обличчю. Діти, як синдром Дауна, вони один на одного-копія", - каже Олена, ледве стримуючи себе.

Всім нам відомо, що, коли діти ховають своїх батьків, це природний порядок речей, бо так протікає наше життя. Але неймовірно боляче втратити власну дитину. Олені довелося двічі спостерігати, як її дітей опускають в землю і згодом закопують.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Трагедія Олени, скріншот: Youtube
Трагедія Олени, скріншот: Youtube

Ніяких поганих результатів не було, ніхто не помічав будь-яких проблем, але обидві дитини народилися хворими.

Синдром Цельвегера-то захворювання, при якому в тканинах організму відсутня пероксисом. Мутації в генах призводять до багатьох патологій. На жаль, діти з таким захворюванням довго не живуть.

Перша дитина померла після року життя, друга дівчинка померла незадовго після пологів, коли Олену виписали з лікарні. Дівчинка повністю пожовкла, у неї відмовила печінку і через якийсь час її дихання припинилося.

Трагедія Олени, скріншот: Youtube
Трагедія Олени, скріншот: Youtube

"Це було 21 червня, тоді вночі я не хотіла лягати спати. Напевно, щось мені всередині підказувало, що не треба лягати спати. Тоді дитина вже була на ШВЛ з трахеостомою, і було вже чотири години ранку. Думаю, напевно, вже посплю... я лягла спати і о шостій ранку мене щось через сон будить, трясе. Я підскочила, він був ще теплий. Я спробувала щось зробити...", - розповідає Олена про першу трагедію в її сімейному житті.

Трагедія Олени, скріншот: Youtube
Трагедія Олени, скріншот: Youtube

Нагадаємо, киянин влаштував стрілянину через сварку з дружиною-швидка знадобилася продавщиці полуниці

Як повідомляв "Знай.ua", пророк, який передбачав загибель президента заговорив про нову трагедію на Євро-2021: "Відбудеться під час..."

Знай.ua писав, Крістіан Еріксен встав з лікарняного ліжка після Євро-2020: лікарі зробили операцію на серці