Самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко побував в одній з дитячих лікарень у Мінську.

У якийсь момент, поки навколо чоловіка зібралося безліч медичних працівників та інших персон в білих халатах і масках, і камер, він звернувся до дитини, який сидів за партою перед включеним телевізором. Хлопчик зніяковів і зрозумів, що перед ним стоїть "президент". Але Лукашенко парирував це припущення і заявив, що він насправді є глюкозою.

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Перед цим самопроголошений президент Білорусі побачив на столі батончик і запитав, що це таке.

"Я глюкоза! Тільки я для дорослих. Я лiкую дорослих. Ось виростеш, я тебе буду лікувати. Буду твоєю глюкозою. Ти не проти? Думай! У тебе ще є час", - заявив невизнаний президент Білорусі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

"Ну, наприклад, я можу з'їсти... сьогодні на завтра я з'їв кашу, яйце варене, хліб і вафлі. Ти просто підраховуєш хлібні одиниці, дивлячись на вуглеводи. 10 вуглеводів на 100 грам - це означає одна хлібна одиниця. Я хочу стати ендокринологом", - каже хлопчик Олександру Лукашенко.

Коли Лукашенко розмовляв із завідуючою відділення про наявність у неї антитіл, він зазначив, що сам підживлювався ними, коли перебував у "червоних зонах".

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Білорусь не прийматиме українські літаки, Лукашенко сказав вирішальне слово: "Закрили нам проліт"

Як повідомляв "Знай.ua", Європарламент відрізає Білорусь від усього світу: нові санкції і відключення від SWIFT

Знай.ua писав, двоє росіян здійснили заплив, щоб перетнути кордон України: "Хотіли відпочити в Одесі"