Наступний тиждень в Україні буде сонячним і спекотним. Сильні дощі закінчаться, а короткочасні опади пройдуть на заході і півдні.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так, за прогнозом синоптиків, з 21 по 27 червня погода буде більш врівноваженою і спокійною, але при цьому більш спекотною.

"Зі Сходу на територію України впливатиме периферія антициклону, тобто не центр антициклону, а його частина. А з півдня все ж над Чорним морем і поширюючись на південний захід України буде поле зниженого тиску", — розповіли в Укргідрометцентрі.

Практично по всій території нашої країни стовпчики термометра не будуть опускатися занадто низько.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Температура повітря вночі очікується в межах +14+20 градусів, це означає, що нас чекають теплі ночі. Вдень стовпчик термометра підніметься до +27+32 градусів.

Спека, фото: Getty Images
Спека, фото: Getty Images

Більш сприятливі дні настануть в середині тижня, тоді як на початку температура буде нижче - близько +25.

Оскільки східні області знаходяться ближче до антициклону, то сноптики прогнозують тут високу температуру - до +34.

Як зазначили метеорологи, то на новому тижні очікується більше сонячних днів і менше опадів, особливо в східних і північних областях. Для інших регіонів прогнозуються невеликі короткочасні дощі та мінливу хмарність в окремі дні.

Нагадаємо, раніше У ряді українських міст стався справжній потоп: ловлять карасів руками в парках

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні напередодні дня літнього сонцестояння і Трійці температура підніметься до +33: де буде особливо жарко

Також «Знай.иа " писав, що Негода наробила біди на Харківщині, підтоплено 26 будинків: рятувальники роблять все можливе