Переконайтеся, що ви правильно готуєте кукурудзу. Виявляється, багато готують цей злак неправильно.

Це рецепт старшого покоління, які варили колгоспну кукурудзу. Їй годували переважно худобу, з цієї причини вкрай складно було зробити її смачною. Якщо перенести цю просту технологію на сучасну цукрову кукурудзу, яка продається в магазинах, то цей фрукт буде неймовірно смачним, передає портал Сводка.

Кукурудза, фото: pixabay.com
Кукурудза, фото: pixabay.com

Для початку потрібно взяти кілька качанів саме цукрової кукурудзи. Вона зазвичай дорожче звичайної, також перевірити можна, спробувавши на смак сире зерно. Воно повинно бути трохи солодким. Якщо у вас є сумніви, то швидше за все цей злак кормової, бо солодкість відчувається відразу.

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потім радимо очистити кукурудзу від листя і залити на годину-дві водою. Це зробить зерна м'якше і смачніше. Після цього слід закип'ятити воду без кукурудзи, і тільки після цієї процедури опустити качани.

При цьому кукурудзу не солимо! Зробити це потрібно буде хвилин за 5 до кінця варіння, тому що сіль, кинута рано, робить зерна більш жорсткими. Замість солі додамо в каструлю трохи вершкового масла. І варимо кукурудзу близько 20 хвилин.

Відзначимо, що поки кукурудза коштує досить дорого. На початку місяця на деяких ринках качан цієї рослини продавали за п'ятдесят гривень. Враховуючи, що один качан кукурудзи важить приблизно 460 грам, то за кілограм кукурудзи доводилося викласти понад сто гривень.

Раніше повідомляли, як виростити Солодкий горошок на власному городі-кілька простих дій. Як домогтися смачного і рясного врожаю горошку простими діями.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні створили екологічні пакети з кукурудзяного крохмалю: забудьте про Пластик. Нова розробка на 100% біорозкладана і компостується в домашніх умовах.

Знай.uа писав, жива підгодівля для соковитого буряка: урожай буде м'яким і без гіркоти.