Кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні

У Ялті один з найсильніших потопів за сто років. В Інтернеті з'явилося ряд відеозаписів, який показує як вода несе сміття в Чорне море.

Протягом минулої доби в курортному кримському місті випало сто тридцять п'ять міліметрів опадів, що перевищує місячну норму втричі.

Бурхливі водні потоки мчали вулицями, що спускаються зі схилів гірської гряди, піднімаючи і несучи автомобілі, вуличні меблі, кришки каналізаційних люків і сміття.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українські вузи накрутили ціни на навчання: що пропонують абітурієнтам у 2022 році

Саме під час літнього періоду найпильнішу увагу до нових можливостей, вчорашні школярі обирають, де продовжуватимуть навчання. Є інформація, що тим, хто вступає до вузу на контрактній основі, доведеться платити за навчання більше.

Рік навчання на контракті тепер коштуватиме дорожче, і ціни щорічно зростатимуть. Так, цього року, як і минулого, державні вузи підняли вартість навчання на 10%. Очікується, що і в 2022 році ціни піднімуться на 10%.

Студенти, фото: Unian
Студенти, фото: Unian

Підвищення зарплат українцям від 13,5 до 20 тисяч гривень: підписано президентський указ

Під час виступу та послання для працівників медичної сфери український президент Володимир Зеленський заявив, що вже поставив підпис на указі про збільшення мінімальних зарплат медичним працівникам. Відомо, що дане нововведення торкнеться як лікарів, так і медичного персоналу.

Президент України Володимир Зеленський зробив дану заяву в п'ятницю, 18 червня, присвятивши дані Новини Дню медика України.

Поплавський перетворився на "хрещеного батька" і пропонує забрати у нього гроші: "Без поваги..."

Михайло Поплавський продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими творчими успіхами. Виявляється, що постійні розмови про те, що у Михайла Михайловича дуже пристойні грошові запаси - правда.

Так, Михайло Поплавський запропонував українцям взяти участь у конкурі і спробувати щастя у виграші цілого мільйона гривень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Боярського в мережі Instagram.

Еліна Світоліна показала засмагле тіло в самому простирадлі: "Розкішна"

Українська тенісистка Еліна Світоліна опублікувала на власній сторінці в Instagram своє відверте Селфі.

Цього разу красуня-спортсменка продемонструвала струнке засмагле тіло, фотографуючись у дзеркалі. Замість одягу оголена дівчина прикривається лише білим простирадлом. Волосся вона зібрала в невимушений пучок на маківці, ніби після душу.