Ірина Сопонару постала перед шанувальниками знімком з екзотичною рослиною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Нещодавно вона опублікувала фотографію, на якій вона постала у спідній білизна, чорних окулярах. Дівчина в руках тримає рослину.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ти - це Те, що від самого початку досконала і красива. Люби себе, бережи себе", - повідомила вона.

Підписники активно почали коментувати підпис знаменитості.

"Зірка"; "Всі люди як люди, а я супер стар"; "Матильда"; "іруська не перестаєш мене дивувати", — пишуть передплатники.

Сам пост зібрав 2,5 тисячі лайків за шість годин.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.