Київстар дозволив своїм абонентам отримати гарний номер. Для цього потрібно слідувати простому алгоритму.

Дана опція з'явилася недавно, передає портал gsminfo. Абоненти мають можливість вибрати практично будь-яку комбінацію, однак за це доведеться доплатити.

Найдешевша послуга в триста гривень полягає комбінація цифр, крім так званих "ідеальних"і " золотих". Якщо комбінація цифр повторюється або є дзеркальною, за неї доведеться доплатити близько чотирьохсот гривень.

Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел
Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел

Номери, які містять комбінації трьох і більше чисел в порядку зростання або убування, а також номери, що складаються з 2-3 мінливих цифр, коштують дві тисячі гривень. За три тисячі можна придбати ті комбінації, які містять чотири числа поспіль

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найдорожчі номери - це "золоті", що містять п'ять і більше цифр поспіль. Вони обійдуться вам у п'ятнадцять тисяч гривень, і це не межа. За деякі номери доведеться заплатити значно більше.

У номері можна навіть зашифрувати необхідну дату.

Щоб це здійснити можна вибрати необхідну послугу, ввести номер, який ви хотіли б мати.

Нагадаємо, раніше Мобільний оператор "Київстар" раптово змінив правила: що потрібно знати кожному клієнту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мобільний зв'язок "Київстар": сервіс MNP, тарифні плани Домашній Інтернет

Також Знай.uа писав, як зателефонувати оператору Київстар: прості команди і прямий номер.