Цей рецепт вареників на кефірі дозволить приготувати ідеальне блюдо. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці sadfman.

20 червня справжня спека прийшла на територію України. У ці спекотні дні іноді навіть не хочеться зайвий раз перенапружувати свою травну систему, люди харчуються лише найнеобхіднішим і достатнім кількостям рідини. Однак в прохолодні вечори завжди можна приготувати смачну і корисну їжу.

Вареники з полуницею © Depositphotos
Вареники з полуницею © Depositphotos

Для того щоб зробити ідеальні вареники на кефірі, необхідно

  • Кефір 2,5% - 1ст;
  • Борошно-3,5 ст;
  • Яйце - 1шт;
  • Сіль - 1ч.л.;
  • Цукор-1ст.л.;

У ємність слід розбити яйце, додати кефір, а також сіль і цукор. Під час процесі міксу необхідно додавати борошно. Отримане тісто потрібно залишити на півгодини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Вареники з полуницею, скріншот із відео
Вареники з полуницею, скріншот із відео

Готове тісто потрібно розрізати на чотири частини і кожну з них слід розкатати на 2-3 міліметри. Потім радимо за допомогою склянки вирізати кружечки з нього, а потім покласти 2-3 вишні і посипати цукром. Отриманий субстрат слід добре притиснути і відправити в підсолену воду.

Як вареники спливуть, варимо 2-4 хвилини на середньому вогні. Подаємо з вершковим маслом, сметаною і ягідками вишні.

Раніше повідомляли, як виростити Солодкий горошок на власному городі-кілька простих дій. Як домогтися смачного і рясного врожаю горошку простими діями.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні створили екологічні пакети з кукурудзяного крохмалю: забудьте про Пластик. Нова розробка на 100% біорозкладана і компостується в домашніх умовах.

Знай.uа писав, жива підгодівля для соковитого буряка: урожай буде м'яким і без гіркоти.