Популярна українська співачка вперше за 15 років своєї кар'єри вирушила до Казахстану. Тут вона вже встигла поспілкуватися з місцевими журналістами і навіть дала відверте інтерв'ю.
В інтерв'ю журналісті Камілі Жусуповій на KTK TV Тіна Кароль розповіла про заробітки під час пандемії. Співачка зізналася, що в її команді працює чимало людей тому вона як роботодавець відповідальна перед ними. Тому під час пандемії у неї вийшло чимало колаборацій з різними брендами.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

"Коли у всього світу стався "спот", я подумала про те, що я малий бізнес, дівчинка, яка наприклад шиє взуття в нашій країні - малий бізнес. Дівчата, які плетуть колготки - це малий бізнес і ще енна кількість людей. Я вибрала сегмент тих, хто мені подобається, там де я можу привнести креатив. Ми здзвонилися, я кажу я вам даю можливість, довіру людей, популярність, про вас дізнаються всі. І ви, використовуючи, мій бренд і мій креатив зможете випустити туфлі, колготки. І ми зможемо разом один одного підтримати", - зізналася Кароль.

При цьому Кароль розповіла, що такі колаборації дуже вигідні саме в такі періоди криз. Все тому, що все більше людей будуть задіяні в роботі і відповідно будуть отримувати зарплату. Саме з цих колаборацій Тіна Кароль могла виплачувати зарплату співробітникам у своїй команді, також на це йшли й особисті заощадження зірки.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

" Я не прив'язана взагалі до сум. Ось є люди дуже залежні їх тримає ця тема. Прям тримає і вони залишаються бідними. Моя порада не триматися і тоді ви начтете примножувати. В цьому і є перший крок до успіху", - зізналася співачка.

В останні час Тіна Кароль захопилася абсолютно новим напрямом у своєму житті. Зараз співачці дуже цікава криптовалюта і digital-арт.

"Ми створили з компанією digital-арт, але у нього є світла мотивація. Це не просто, щоб продати, це продається відбиток мого пальця, це унікальний автограф. Цей палець і цей автограф буде тільки в однієї людини", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Співачка зазначила, що цей лот продадуть на аукціоні вже в кінці місяця. Всі виручені гроші витратять на запис альбому україномовного, який буде приурочений до 30-річчя Незалежності України.

Нагадавши, Тіна Кароль з'явилася з дитиною на руках, а Дан Балан заговоривши про сім'ю: "Момент настав". Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Тіні Кароль зібралися влаштувати несподіванка, але без Дана Балана: прийдуть натовпом. Співачці Тіні Кароль хочуть влаштувати сюрприз.

Такоже "Знай.ua" писавши, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики багато про що говорять. Українській співачці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.