Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч підписників.

Цього разу телеведуча разом з нареченим і бульдогом Сарою провели свій вихідний на рибалці, насолоджуючись жарким днем біля прохолодної води.
Як зазначила дівчина, вони зловили кайф і драйв від своєї вилазки. Особливо це помітно по задоволеній мордочці чотирилапої улюблениці.

Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram

Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крicтiна Лебідь, фото: Instagram

фото: Instagram
фото: Instagram

"Відмінна рибалка!!!✌️
Зловили кайф, драйв і свіжачок☺️️ ️ ",- написала Лебідь.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Сара кайфонула від душі😂", "Треба відкривати купальний сезон 😍", "Сара на 3 фото прям в кайфі😂" "Крутоооо Кріс😍", "Як завжди найкраща🦋💞", "Awwwwwwww, Сарк така милашка на 3 фотці😍😍))))) Відразу видно — рибалка її улюблена справа.. після їжі, звичайно ж))", " в мене дві собачки чихуа 11років, Ред стаф 9 років, який слухає її, це радість, як і у Вас)))", " Милашка❤️", " Ваша Сара плаває?😂 Це рідкісне явище у цієї породи. Наша Ніка теж гребе краще мами😂", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Спідниця нареченої Розенко Олени-Христини Лебідь зрадницьки задралася, екс-міністр тільки радий

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена-Христина Лебідь зраділа перемозі збірної України на Євро-2020 і об'їлася смаженої картоплі: "Ну, нарешті!"

Також «Знай.иа " писав, що Наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розповіла, скільки коштує купити її" послуги": "на 2 роки вперед"