В Україні незабаром запанує справжнє спекотне літо. Вже завтра у більшості регіонів будемо спостерігати температуру на рівні +29 +33 градуси.
Про це написала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбук.
Так, стало відомо, що в Україні незабаром посилиться спека. Тому українцям варто готуватися до спекотних днів, адже температура коливатиметься близько +30+35 градусів. А вже завтра у більшості областей очікується впродовж дня +29+33 градуси. Трохи свіжішим буде повітря над південною частиною України, +23+29 градусів.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

Також варто зазначити, що вночі короткочасні грозові дощі пройдуть на Одещині, Миколаївщині, зачеплять деякі райони Херсонщини та Криму.
Вдень в Україні переважно сухо, хіба що по Заходу, Півдню походять локальні короткі дощі. У Києві 22 червня очікується суха спекотна погода з температурою повітря +30+32 градуси.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

Послаблення спеки в Україні очікується в суботу у західних областях, а у неділю, 27-го червня, ще й у північних. Вже 28 червня сильної спеки в Україні не буде ніде, тоді температура коливатиметься близько +25+30 градусів.
"А поки що - побільше пийте чистої води, прикривайте голови, не зловживайте кондиціонерами, нагрівайтеся із розумом літнім сонечком, забігайте в метро - там прохолодно. І фотографуйте навколишню красу - прийшла Трояндова ера!", - зазначила Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше у ряді українських міст стався справжній потоп: ловлять карасів руками в парках

Як повідомляє портал "Знай" негода наробила біди на Харківщині, підтоплено 26 будинків: рятувальники роблять все можливе

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також "Знай " писав, що в Україні напередодні дня літнього сонцестояння і Трійці температура підніметься до +33: де буде особливо жарко