На своїй сторінці в Instagram відомої української телеведучої програми "Аферисти в сітях" Олени-Крістіни Лебідь, відомої ще й завдяки своєму роману з колишнім віце-прем'єром України Павлом Розенком, з'явилася нова публікація, яка змусила шанувальників красуні захвилюватися.

Своє нове відео вона назвала "Скляна ніздря. Але суть в іншому!».

"Це не те, про що ви подумали. Насправді так стоматологи називають ніздрю після анестезії. Ця ніздря у мене нормальна, а ця як-би підсмикнута, і ворушиться», - говорить телеведуча в своєму ролику.

Далі вона розповіла, про яку аферу піде мова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«Але я не про це хотіла повідомити, А розповісти про ще одну аферу, яка зараз дуже популярна і на яку дуже легко попастися. Називається вона "коефіцієнт на внесок". У чому прикол? Вам пишуть в соцмережах або на сайті знайомств, наприклад. Якийсь хлопець представляється працівником банку, і каже – «У мене тітка теж працює в банку». Коротше, можна з нічого зробити...», - інтригує фанатів проекту Олена.

"Чому людям не зрозуміло, що "шара" - це завжди афера", - дивуються коментатори.

"Ну, час такий непростий, хапаються за будь-яку соломинку. При цьому аферисти ж все так аргументують, що прям хочеться вірити. Хоча ви абсолютно праві: шара - це завжди афера», - погоджується Лебідь.

Нагадаємо, раніше Спідниця нареченої Розенка Олени-Крістіни Лебідь зрадницьки задралася, екс-міністр тільки радий

Як повідомляє портал «Знай.uа» Олена-Крістіна Лебідь зраділа перемозі збірної України на Євро-2020 і об'їлася смаженої картоплі: "Ну, нарешті!"

Також «Знай.uа " писав, що Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь розповіла, скільки коштує купити її" послуги": "на 2 роки вперед"