Міністр юстиції Денис Малюська є не тільки топ-чиновником, який приймає важливі державні рішення, а й користувачем соціальних мереж. Багато хто звик бачити на таких посадах дорослих людей, які не "тиняються" в мережі. Однак Денис Малюська ще доволі молода людина і буває, що радує друзів та близьких кумедними кадрами.
Цього разу міністр показав як потрібно "релаксувати" після напруженої роботи.
Про це стало відомо завдяки новій публікації міністра Дениса Малюськи в мережі Instagram.

Публікація Дениса Малюськи, скріншот: Instagram
Публікація Дениса Малюськи, скріншот: Instagram

"Врешті-решт вона ті огірки і з'їла", — підписав знімок Денис Малюська.

На свіжому кадрі можна побачити, як міністр Денис Малюська приліг відпочити в тіні, а на руках він тримав свою собаку, яка з цікавістю дивилася на його огіркові "патчі". Поки невідомо, що це, постійна практика б'юті-сеансів або одиничний випадок, коли міністр вирішив скористатися так званими народними засобами відновлення шкіри.

Денис Малюська, кадр з відео
Денис Малюська, кадр з відео

Друзі встигли поставити десятки лайків і закоментувати нове фото. Деякі коментатори навіть пожартували, що це "нові практики для Мін'юсту". Але, як ми знаємо, з юристами краще не жартувати.
Нещодавно Денис Малюська на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Економіка без олігархів" заявив, що протягом 10 років дії закону про деолігархізацію не тільки ослабне вплив олігархів на політику та медіа, а й зросте інституційна спроможність регуляторів.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще