Відома українська співачка Марія Бурмака частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч осіб.

Зовсім недавно, на жаль, новина була зовсім не з приємних. Адже жінка повідомила про раптову смерть її подруги Ганни Гончарик, яка працювала в "Нафтогазі" і займала посаду начальника відділу внутрішніх комунікацій. А перед цим - в Українському кризовому медіацентрі за активного суспільного і культурного життя.

Марія Бурмака, фото з фейсбук
Марія Бурмака, фото з фейсбук

Але зараз Марія Бурмака розповіла про День народження Тараса Чубая, якого назвала сонцем, і згодом процитувала рядок з пісні "Плач Єремії - Вона - ІІ (Перша кров)", його виконання.

"Сьогодні день народження У Тараса Чубая @chubaitaras з днем народження, сонце!! Мені все здається, що це я –та вона, яка "буде пити не п'яніти і розбігатися по русифікованих містах". Щоб їх українізувати, звичайно))) ❤️❤️", - пише Марія Бурмака в публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka

"Років за 20 заспіваємо по українізованих містах", "Щирі вітання @chubaitaras!!!! 🎂🥂🍾🎉🎊🥳🎶🎁", "Вітаю!!! Тарас, два, три...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марія Бурмака заявила про смерть Анни Гончарик, яка працювала в Нафтогазі: "Не можу повірити, що твоя душа вже не тут"

Як повідомляв "Знай.ua", Марія Бурмака показала свої найдорожчі скарби, львів'яни в захваті: "Краса неземна"

Знай.ua писав, Марія Бурмака згадала, як студенткою боролася за Україну: "Незалежність не впала з неба"