У актора легендарного ситкому четверта стадія раку. Йдеться про Джеймса Майкла Тайлера.

Американський актор грав Гюнтера-працівника кав'ярні в Central Park, який безмовно любив одну з головних героїнь. Йдеться про Рейчел Грін, яку тоді грала Дженніфер Еністон.

Серіал "Друзі", скріншот відео
Серіал "Друзі", скріншот відео

У актора Джеймса Тайлера рак простати четвертої стадії. Сам він зізнався, що бореться із захворюванням три роки. Рак досяг найтяжчої стадії, пухлина поширилася і в кістки. Він сам розповів про свою хворобу, відео з ним з'явилося на ютуб-каналі Prostate Cancer Foundation.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Актор зміг взяти участь в 148 з 236 епізодів «друзів» протягом десяти років. Він-найбільш часто з'являється запрошена зірка шоу.

Він з'явився в неефірному пілотному сатиричному ситкомі "ніхто не дивиться", граючи самого себе на знімальному майданчику цієї самої кав'ярні.

Тайлер з'явився в епізодах ситкому BBC / Showtime в ролі тренера з хокею. За сюжетом ситкому актор Метт ЛеБлан, який грав Джоуї, безрезультатно намагається змусити інших головних зірок з серіалу» Друзі «з'явитися в рекламному відео вигаданого телешоу»Шайба".

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заражена коронавірусом Марічка Падалко розкрила "підводні камені" хвороби: "нудота, блювота і винос мозку"

Також, "Знай.uа" писав, що страшна аварія назавжди змінила життя подружжя львівських байкерів: "давав їй пульт-могла його їсти"