Вікторія Ткач продемонструвала свої спортивні здібності, чим здивувала своїх шанувальників.

Дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія є активною користувачкою соцмережі Instagram, де регулярно публікує цікаві моменти з життя їхньої родини.

Нещодавно на своїй офіційній сторінці, на яку у неї підписано 287 тисяч осіб, вона опублікувала кілька знімків на тлі Дніпра.

Жінка поїхала зі своєю дочкою на море в Запорізьку область без свого чоловіка Юрія Ткача, нудьгуючи про нього. Однак зовсім недавно вона повернулася до Києва і змогла зустрітися зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

через три тижні, нарешті зустрілися з моїм 💛 @yuriy_tkach. По очах відразу видно ... 💛 Люблю ... 💛
, - зізналася вона.

Помиомо цього вона здивувала своїх передплатників знімком в соціальній мережі. На ньому вона на тлі річки Дніпро-дівчина розтягнулася в ідеальному шпагаті

залишу ка я це фото тут... було багато реакцій, може і лайків ❤️ багато набере
, - поділилася вона.

Шанувальники активно почали коментувати дану подію.

Волочкова відпочиває!"; "Шикарна дівчина!"; "Красуня";" Ого, яка молодчинка"; " вогонь
, - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.