Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories серію красивих кадрів, на яких вона позувала перед дзеркалом у короткій білій сукні в чорні сердечка і кросівках.

Так Маша вирішила одягнутися на день народження до свого друга, популярному тіктокеру дружині Мауглі (справжнє ім'я – Євген Тесленко). Милий образ дівчина доповнила чорним поясом і маленькою сумочкою.

Варто зазначити, що на одному з відео Женя і Маша зізналися, що люблять один одного.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова з друзями, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова і Женя Мауглі, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала на всю країну нічні розваги: "Протр*халася в прямому сенсі". Співачка показала, чим займається перед сном.

Нагадаємо, Оля Полякова закотила вечірку з Олегом Винником вдома: Королева ночі і Повелитель вовчиць разом. Виконавець приїхав додому до подруги, де запалював з нею під електронну музику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з донькою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами. Дівчина виставила зворушливу серію знімків, позуючи разом із зірковою мамою.