Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

На своїй сторінці в соцмережі 40-річна артистка опублікувала смішний ролик, на якому позує її молодша донька Ніна. Як відомо, Матвієнко виховує дівчинку спільно з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном – вона їх перша спільна дитина.

У кадрі Ніна гуляє парком з губною гармошкою в руках і намагається зіграти на ній мелодію.

"Ніна beatboxer 😍 Арсен Мірзоян, це вона робить клацання 🙌", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

До речі, Мірзоян відреагував на відео з донькою в коментарях милим смайликом у вигляді червоного сердечка.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко зарядила Арсену Мірзояну в обличчя: "Я влучила!" Подружжя відсвяткувало четверту річницю весілля. Пара вирушила в Яремче, щоб там провести разом цю особливу дату.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець. Він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.