Наталя Могилевська здивувала своїх шанувальників каверзним завданням. Пост з'явився на її офіційній Instagram-сторінці.

Як відомо, в житті Наталії Могилевської було кілька етапів. В кінці дев'яностих і початку двохтисячних вона була однією з найбільш відомих співачок нашої країни і навіть отримала звання Народної артистки України.

На початку десятих вона взяла участь у ряді шоу як член журі, в тому числі "Голос", "Танці з зірками", а також "Майданс". Більш того, співачка продовжує творчість. Цього року вона випустила кілька синглів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Могилевської 1,3 мільйона передплатника в соціальній мережі Instagram, куди вона викладає різноманітні фотографії. Нещодавно вона опублікувала історичне фото з минулого. На ньому вона в костюмі капітана їде на машині на тлі прапора.

" що відбувається і куди я їду? І чому саме сьогодні викладаю цю фотографію? Хто перший вгадає, отримає сюрприз ☺ особисто відправлю поштою. Правильна відповідь завтра 💋P. S. відразу кажу, це не МАЙDAН'S "
, - повідомила вона.

Багато хто з передплатників сподіваються, що дана фотографія натякає на зйомки нового кліпу.