Днями стало відомо про те, що на узбережжі Чорного моря, недалеко від міста Одеси, оселилася зграя диких лисичок. Руді хижаки самі підходять до туристів і навіть дозволяють себе погладити, немов вони ручні.

Місцеве видання Vgorode поділилося гарними фотографіями одеського фотографа Геннадія Голубєва.

Варто уточнити, що вперше лисиць помітили на штучних пляжах Фонтанки. Тварини вже давно живуть між камінням, якими жителі зміцнили узбережжя.

Красунь регулярно підгодовують місцеві. Більш того, за півроку свого проживання на узбережжі вони вже стали ручними – звірята відразу йдуть на контакт з відпочиваючими і навіть позують перед фотографам.

лисиця, фото Геннадій Голубєв
лисиця, фото Геннадій Голубєв

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

лисиця, фото Геннадій Голубєв
лисиця, фото Геннадій Голубєв

лисиця, фото Геннадій Голубєв
лисиця, фото Геннадій Голубєв

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт у квартирі.

Нагадаємо, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становила понад 21 кілограма.

Як повідомляв портал Знай.uа, величезний стафф накинувся на таксу в Києві: нацгвардієць рознімав псів ножем. У середу, 16 червня, в Києві стався жахливий інцидент, який поставив на вуха цілий район. У мережі з'явилося відео, на якому видно все, що відбувається.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.