Колишня дружина Дзідзьо порадувала шанувальників міркуваннями про життя.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в соціальні мережі Instagram, де на неї підписано вже понад 21 тисячі читачів, вона постійно публікує фотографії, що показує її творчість або відпочинок.

21 червня Slavia продемонструвала знімок, на якому постала в зеленій сукні з відкритими плечима, а також прозорою шаллю на плечах.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Справжня леді вміє збуджувати мозок, і сказати «ні»
, - розповіла вона.

Передплатники почали активно лайкати дотепний пост Славії. За п'ять годин його заповнило безліч коментарів.

Милуюся, Slavia, твоєю красою, простотою, неперевершеністю, жіночністю, ввічливістю, витриманістю! Нехай твоє життя наповниться, щастя дитячим сміхом, любов'ю, ти того вартуєш. Щастя тобі і безмежної любові!"; "Красуня-щастя вам"; "А ви майстер слова, Ярослава. Маєте гострий розум, щиру душу і красу душі і тіла! Ви справжній скарб для вашої другої половинки, яка обов'язково Вас знайде і зрозуміє, що вам не Ціни!
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "а де Цибульська?".

Як повідомляв Знай.иа, Оля Цибульська зворушила фанатів до сліз-сама ніжність: "Люблю, але боюся...".

Знай.иа писав, колишня Дзідзьо Slavia показала, за що в неї закохуються чоловіки.