Ірина Сопонару зробила невелику провокацію для своїх шанувальників.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Нещодавно вона опублікувала фотографію, на якій вона постала в спідній білизні та панчохах. Одяг відмінно підкреслює її фігуру, а чорно-білий фон надаває певної чуттєвості. Свій пост вона підписала "трошки провокайшн", а він зібрав він майже п'ять тисяч лайків за п'ять годин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ой-ой-ой Ірина як завжди пропалює екран телефону одним фото"; " Ухххх...яка гаряча штучка"; "Запальничка, ух гаряча дівчина"; "Можна побільше"; "Дуже крута блондинка"; "Вау-вау-вау🔥 🔥 🔥 легше)))";"Вона мене спровокувала"; "Тут вже провокаційний перегин😂 😂 😂, але трошки😈
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.