З міста Харків прийшли дуже цікаві новини, які в черговий раз доводять, що українським поліцейським героїзму не позичати. Патрульні змогли врятувати налякану жінку, і такого ж... пітона. Так-так, змію у себе в квартирі виявила харків'янка і відразу ж зателефонувала не рятувальникам, а у поліцію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу віха (Харків).

Порятунок пітона, фото: Нацполіція
Порятунок пітона, фото: Нацполіція

"Як патрульні рятували сітчастого пітона. Сьогодні вдень патрульні Роман Жицький та Олександр Сидоренко отримали незвичайний виклик. Заявниця повідомила, що виявила у власній квартирі змію. Опинившись в такій нетиповій ситуації вона сильно розхвилювалася, подзвонила 102 і попросила допомогти.

Патрульні не залишили жінку в біді і прибули на допомогу. На подив патрульних, у квартирі під ліжком, вони побачили сітчастого пітона. Громадянка не змогла пояснити, як змія потрапила в її квартиру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поліцейські зловили плазуна і відвезли його до ветеринара. Пітон був абсолютно здоровим. Його вирішили помістити на тимчасове утримання в контактний зоопарк для догляду фахівцями.", - повідомляється в публікації.

Порятунок пітона, фото: Нацполіція
Порятунок пітона, фото: Нацполіція

Також поліцейські поділилися знімками з місця інциденту, на яких можна побачити справжнього живого і переляканого пітона. Добре те, що тварину відправили до контактного зоопарку, де за ним доглянуть фахівці. Ну а жінці, швидше за все потрібен не один флакончик корвалолу. Сподіваємося, що її психіка не постраждала.

До слова, Ейс Вентура - це персонаж, якого грав Джим Керрі. У цьому фільмі Ейс - рятівник тварин від рук підступних браконьєрів.

Раніше повідомляли, у Києві у чоловіка стався напад, впав посеред дороги: врятували за секунду до непоправного.

Як повідомляв Знай.uа, київські копи врятували чоловіка, який натрапив на паркан: наклали бандаж до приїзду "швидкої".

Знай.uа писав, у Києві за водіями наглядатиме мотопатруль: "Тепер не сховатися".