У Дніпрі магазин популярної торгової мережі "Варус" запідозрили в недбалому ставленні до безпеки покупців. Відповідні знімки, що підтверджують це припущення, опублікували в телеграм-співтоваристві "Чорний список".

За словами автора знімків, їх він зробив під час відвідування супермаркету, розташованого на проспекті Миру, 61.

Негативні відгуки викликала дріт, якою до ключів від камер заощадження речей прикріплені брелоки з номерками. На знімках видно, що дріт вже зносилася, на ній багато гострих країв, об які можна поранити руку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

«"Варус" на проспекті Миру, 61, не дотримується безпека покупців. Розірваний дріт на ключах від ящиків зберігання в небезпечному для людей стані", - пише обурений покупець.

У коментарях українці, замість того, щоб підтримати уважного покупця, поставилися до повідомлення з іронією.

"Все, кінець. Розріжеш вени», "Це скрізь так", - пишуть вони в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, раніше У Харкові Піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити? Харків'янину запропонували поєднати японську та американську кухню

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми"

Також «Знай.uа " писав, що Українка натрапила на зіпсований товар у супермаркеті: "піднімуть ціну за цвіль". Українці все частіше почали скаржитися на якість товарів у місцевих супермаркетах.