Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДачники стверджують, що перекис добре збільшує лежкість плодів. Для цього на таз холодної води беруть 70 м перекису, в отриманий розчин на 15 хвилин поміщають ягоди, дістають, промивають чистою водою, сушать. Перекис проводить дезінфекцію, видаляє хімічні речовини з плодів, тим самим істотно підвищуючи їх лежкість.
Раніше повідомляли, як виростити Солодкий горошок на власному городі-кілька простих дій. Як домогтися смачного і рясного врожаю горошку простими діями.
Як повідомляв Знай.ua , в Україні створили екологічні пакети з кукурудзяного крохмалю: забудьте про Пластик. Нова розробка на 100% біорозкладана і компостується в домашніх умовах.
Знай.ua писав, жива підгодівля для соковитого буряка: урожай буде м'яким і без гіркоти.