В Одесі влада одного з районів ополчилася на пересувні мангали-коптильні. Відповідні знімки опублікували в телеграм-спільноті "Одеса як вона є".

Як повідомляється, Суворовська районна адміністрація попросила поліцію позбавити район від пересуваються мангалів.

Аргументували свою вимогу тим, що "щащлик-уася" готують під житловими будинками, а значить дим йде в квартири. При цьому горе-підприємці залишки жиру зливають прямо посеред вулиць.

М'ясо на точках торгівлі і приготування зберігається без холодильника, а значить, може зіпсуватися.

При цьому у шашличників немає ніяких дозвільних документів на подібну діяльність.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях одесити припускають, що бізнес просто з кимось не «поділився».

"Норм готували. Комусь дорогу перейшли", "Ну, з одного боку, бочки відкриті, біля дороги, пил, Гар. Можна і на лікарню виїхати. З іншого боку, не хочеш, боїшся, не купуй", "А чого тільки Суворовський? Іншим не заважають?", "Ми тільки вчора брали їх продукцію, біля Таврії Суворовської. Мангал був закритий, при нас відкрили і дістали з запалу з жару. До цього теж брали... коли там зіпсуватися, у них часто черги стоять", - дивуються люди.

Інші впевнені, що подібним явищам в місті не місце, а деякі кажуть, що навіть отруїлися продукцією.

"Але дим у вікна людей це так, нехай думають, що з цим робити", "Руки вони де миють?", "Я один раз так жорстко отруївся у них, що думав, до ранку не доживу», - зізнаються городяни.

Раніше повідомляли, Клопотенко підказав українцям, що робити з вишнями і базиліком: "виймати з них душу".

Як повідомляв Знай.ua, смачно і корисно: домашня згущене молоко всього за 15 хвилин.

Знай.ua писав, ніжний часниковий суп за рецептом Галицької блогера пані Стефи.