Українець поскаржився на те, що йому попався хліб від вітчизняного виробника з «дивною» датою. Про це він написав у телеграм-спільноті «чорний список».

""Оксамитовий хліб" від комбінату "Київхліб". Що вони хотіли сказати цією датою?",- спантеличився житель Києва.

На опублікованих ним знімках-упаковка хліба з пластиковою кліпсою, на якій видно цифри «20.06.04». Швидше за все, покупця спантеличила остання цифра, яку він прийняв за «привіт з минулого» - вказівка року виготовлення продукції.

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак у коментарях йому вичерпно пояснили, чому він помилився.

"Хотіли сказати, що ставиться тільки день і місяць. А останнє, ТО номер бригади, неучі", " перші дві цифри на кліпсі - день виробництва, третя-четверта цифри - місяць виробництва, п'ята-шоста цифри - номер бригади. Рік виробництва-2021«,» на упаковці для таких людей зазвичай все розписано, але Ви телефон встигаєте дістати швидше, ніж прочитати«,» датою вони хотіли сказати, що хліб до 20.06, а 04 - це бригада", - обурюються коментатори.

"Хотіли сказати, щоб ви поклали хліб і не купували його" «" все правильно, хліб зроблений о 20 годині шість хвилин і чотири секунди", - пожартували в коментарях.

Нагадаємо, раніше У Харкові Піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити? Харків'янину запропонували поєднати японську та американську кухню

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми"

Також «Знай.uа " писав, що Українка натрапила на зіпсований товар у супермаркеті: "піднімуть ціну за цвіль". Українці все частіше почали скаржитися на якість товарів у місцевих супермаркетах.