Журналісти вирішили перевірити чи спрацює румунська ідея отримання квитків у громадському транспорті за присідання. Відповідний випуск з'явився в програмі "Джедаї" на каналі 2+2.

Безкоштовний проїзд за 20 присідань — в Румунії влада вирішила заохотити місцевих жителі більше рухатися і встановили спеціальні автомати на зупинках громадського транспорту, які рахують присідання і видають квитки.

Автоматы для выдачи билетов за приседания в Румынии. Фото: скриншот видео

Самі жителі Румунії позитивно ставляться до ініціативи влади, яка мотивує людей займатися спортом. Повідомляють, що перед такими автоматами періодично скупчуються черги з охочих безоплатно проїхати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Журналісти вирішили спробувати впровадити даний експеримент серед українців: підійшли до зупинки і стали пропонувати гроші на проїзд за двадцять присідань. З'ясувалося, що люди віком від 30 років не надто зацікавлені в таких умовах для отримання безкоштовного квитка на проїзд у громадському транспорті столиці.

Объявление про эксперимент. Фото: скриншот видео.

Однак менш закомплексована молодь охоче погоджувалася на те, щоб отримати десять гривень малими зусиллями.

Нагадаємо, що люди пересуваються на човнах замість маршруток: ціле місто йде під воду, кадри "Апокаліпсису"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги

Також, "Знай.uа" писав, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе: вийшла з маршрутки...