Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться ділитися своїм досвідом. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Репяхова розмістила на своїй сторінці пост, в якому розповіла всі подробиці, пов'язані з пологами.

"У якийсь момент лікар каже: нічого не додаємо, повне розкриття. Тут починаються потуги. Найстрашніший для мене момент під час пологів. Він тривав 25 хвилин, але мені здавалося, що вічність. Мені настільки було боляче, що я не відчувала вже переймів. Тільки відчувала, як виходить головка…

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik/
Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik/

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Я була вже десь в іншому просторі. Коли лікарі до мене зверталися, я не з першого разу їх чула. Хоча в цей момент найголовніше, слухати акушерку і дихати правильно. Від цього залежить наскільки швидко ти народиш. Я намагалася сконцентруватися, але у мене не дуже виходило. У якийсь момент мені нічого не залишалося, як взяти себе в руки, перестати кричати і почати правильно дихати. О 2:15 почалися потуги, Ірина Владиславівна каже до 3:00 народимо. Я почала кричати, що до 3х я помру. Я намагалася щосили і до 2:40 мені поклали Мишка на груди", - написала Репяхова.

Також дівчина показала в Insta Stories першу прогулянку з сином на вулиці.

"Перший раз сама з коляскою)) страшно було))" - зазначила дружина Павліка.

Катя Репяхова з сином, скріншот з Insta Stories

Катя Репяхова з мамою, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Віктор Павлік в обнімку зі спокусливою блондинкою подражнив дружину після пологів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павліком.

Також портал Знай.uа писав, що молода дружина Віктора Павліка розповіла, що пережила перед пологами.