У вівторок, 22 червня, жителі Києва спостерігали дивне природне явище, яке спричинило за собою згубні наслідки. Так, в деяких районах столиці помітили аномального білого кольору небо, на якому при цьому не було жодної хмари і яскраво світило сонце.

Пізніше синоптики повідомили, що в Києві вирувала піщана буря, яку принесло з Астраханських напівпустельних степів. Це явище називають "Астраханським суховієм".

Піщана буря в Астрахані, скріншот з відео
Піщана буря в Астрахані, скріншот з відео

Киянин Володимир Герасименко написав у Facebook, що після бурі берег затоки Доманя вкрила невідома речовина зеленого кольору. Він опублікував у соцмережі відповідні фотографії.

"А що відбувається вже другий день з повітрям у Києві? хто знає? при повній відсутності хмарності і яскравому сонці, колір неба попелясто-сірий. запаху горіння не відчуваю. пил?

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

і якщо вже ми ступаємо на слизьку доріжку диванних експертів - поділіться компетентними думками щодо невідомої зеленої х*рні з нізвідки. нижче вчорашні фотки з затоки доманя: позавчора нічого подібного там не спостерігав, і опадів в довколишній місцевості не було; вчора цю зелену невідому х*рню, яка мабуть опустилася вночі на воду, хвилями збило на берег; після відливу на сонці вона зсохлася і перетворилася на тверду кірку. при деформації з під кірки виходить прозора, густа слизова рідина. що дивно, тому що воно як рідке желе", - написав чоловік.

скріншот

Нагадаємо, у Києві "Ніагара" з аварійної труби заливає дорогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, пилові бурі і спека до +35: українців терміново попередили про зміну атмосферного фронту.

Також портал Знай.uа писав, що негода накоїла лиха на Прикарпатті, повалені дерева та підтоплені ліфти.