Дівчинка на ім'я Евер спить всього лише годину на добу. Її батьки Робін і Кірк виявили дивну особливість малятка, коли принесли її з пологового будинку.

Евер мало їла і спала, але при цьому була дуже активною і вимагала до себе уваги. Лікарі поставили їй діагноз синдром Ангельмана, про який батьки раніше не чули. Цю хворобу також не називають "синдромом щасливої ляльки".

"Це так дивно – ніколи не чути про щонебудь, що згодом може стати всім твоїм світом. Сон – це наша найбільша проблема. Можливо, тому що Кірк і я виховуємо доньку удвох. Ми не висипаємося, так як намагаємося весь час бути з нею. І це досить важко, тому що ми звичайні люди і потребуємо сна, але не вона!" - розповіла мама Евер.

Незважаючи на щасливу посмішку на обличчі, аномалія викликала проблеми в розвитку дівчинки. Такі діти, як вона, можуть ніколи не заговорити. Батьки шукали ліки, які зможуть допомогти дитині, проте іх ще не винайдено.

"Ми б хотіли пройти лікування, щоб полегшити їй життя. Все, що змогло б зробити її життя в світі простіше, було б чудово", - зазначила Робін.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо про трагедію Олени, яка поховала двох рідних крихіток: "Щось підказувало, що не треба лягати спати".

Як повідомляв портал Знай.uа, хлопчик приніс додому в черевиках джерело небезпечної інфекції: скаржився на щура у взутті.

Також портал Знай.uа писав, що 69-річний пенсіонер загинув від загадкової інфекції: ноги обсипало пурпуровими плямами і розколювалася голова.