Антоніна Матвієнко показала, як відпочиває разом зі своєю дочкою. Відповідний знімок з'явився в сторіз Instagram співачки.

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна пішла по стопах матері і стала впізнаваною фолк-співачкою. Її успіхи зробили відомою, на її Instagram підписано більше дев'яносто двох тисяч чоловік. Вона любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своїй соціальній мережі.

Як відомо, Матвієнко виховує дівчинку спільно з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном – Ніну. Вона їх перша спільна дитина. Дівчинці пощастило з батьками, які багато часу приділяють і люблять активний відпочинок.

Нещодавно Матвієнко опублікувала фотографію, на якому показала як відпочиває разом з дочкою. Антоніна сидить на камені в річці в чорному купальнику, а Ніна посміхається на камеру. У підписі до фото Антоніна вказала, що зараз у Києві 28 градусів тепла. Відзначимо, що українці скучили за сонцем, так як з початку літнього місяця нашу країну накрив "сезон дощів".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Завтра майже по всій країні буде сонячно. Проте дощі пройдуть у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Сімферополі, Запоріжжі.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко знову опинилася у весільній сукні, але з іншим чоловіком: Арсен Мірзоян не поруч.

Як повідомляв Знай.иа, Арсен Мірзоян показав, чим займається без Тоні Матвієнко: "це було яскраво".

Знай.иа писав, Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі і посмішка до вух.