Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 43-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжу фотографію, на якій він зображений у спортивній формі з медаллю на шиї.

Відомо, що чоловік Антоніни Матвієнко взяв участь в забігу з перешкодами Spartan Race Ukraine. Судячи з нагороди, Мірзоян навіть зайняв призове місце в спортивному заході.

"Вже відновився після #spartatrifecta Входимо в спорт-режим!" - написав виконавець.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко зарядила Арсену Мірзояну в обличчя: "Я влучила!" Подружжя відсвяткувало четверту річницю весілля. Пара вирушила в Яремче, щоб там провести разом цю особливу дату.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець. Він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.