Матч збірної Хорватії та Шотландії пройшов не найкращим чином для нас.

Сьогодні, 22 червня, Хорватія зіграла з Шотландією і впевнено пройшла опонентів, передає портал Футбол24. На 17-й хвилині у воротах британців розписався Влашич, що виводить команду вперед. Хорватія при цьому захопила контроль м'яча. Наприкінці першого тайму Шотландія зрівняла рахунок.

Однак у другому таймі хорвати зібралися і забили два голи. У підсумку матч закінчився з рахунком 3: 1.

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

Справа в тому, що Україні в цьому матчі потрібна була нічия обох команд. Гра на Євро-2020 для збірної України склалася не кращим чином. Незважаючи на те, що наша команда з боєм програла Нідерландам, а потім виграла Північну Македонію, у команди Андрія Шевченка не вийшло зіграти навіть внічию зі збірною Австрії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У підсумку ми програли нашим головним конкурентам з мінімальним рахунком, через що опинилися на третьому місці з трьома очками.

Андрій Ярмоленко, кадр з матчу
Андрій Ярмоленко, кадр з матчу

Однак Чемпіонат Європи передбачає вихід з групи кілька третіх команд, які мають більшу кількість очок і різницю в забитих і пропущених. Але для цього нам потрібна удача-Хорватія і Шотландія повинні зіграти внічию.

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Відбив пенальті: Георгій Бущан поповнив список кращих воротарів збірної України

Також "Знай.uа" писав, що капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020"