Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно 40-річна артистка опублікувала в своїх Insta Stories зворушливий ролик, на якому вона зображена з букетом білих троянд у руках зі своїм чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном біля готелю в Яремче.

Зіркова парочка пристрасно цілується, поки їх знімає на камеру старша донька Матвієнко – Уляна. Як відомо, співачка народила дівчинку, коли їй було всього 17 років. Зараз Арсен і Тоня виховують спільну доньку Ніну.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот з Insta Stories

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко зарядила Арсену Мірзояну в обличчя: "Я влучила!" Подружжя відсвяткувало четверту річницю весілля. Пара вирушила в Яремче, щоб там провести разом цю особливу дату.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець. Він розташований неподалік від міста Яремче в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.