Стало відомо про те, що жінку з ПАР, яка не так давно народила відразу 10 дітей, хочуть відправити на психіатричну експертизу.

Госіаме Тамара Сітхоле зробила заяву, що її продовжують проти волі тримати в психіатричній лікарні, при цьому, про місцезнаходження дітей не повідомляється.

Весь час після народження дитини, вона почала ховатися в будинку своєї родички, в селищі Рабі-Радж, що не так далеко від Йоганнестбурга, проте, як повідомляється, дітей з нею не було.

Госиаме Тамара Ситхоле, фото: скріншот
Госиаме Тамара Ситхоле, фото: скріншот

Де вони зараз, а головне з ким - невідомо. Жінка відмовлятиметься про все розповідати, і зазначає, що нікому не зізнається, де зараз усі 10 діточок.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, Госіаме Тамара Сітхоле розповіла, що її відправили на психіатричну експертизу проти її волі - тримали силою в наручниках, а в медичному закладі почали морити голодом.

Відправити жінку перевірити її психічний стан вирішила влада, і сталося це після того, як партнер Тамари, який вже виховує з нею двох діточок, звернувся до співробітників правоохоронних органів.

Він також попросив благодійні фонди і всіх небайдужих перестати надсилати пожертви і подарунки, так як немає доказу, що дітей народилося десять.

"У жодній з лікарень провінції, державних чи приватних, немає жодних записів про такі пологи", - каже чоловік.

У своєму ролику, який жінка опублікувавши у соціальних мережах, вона розповіла, що вирішила втекти, так як партнер хотів нажитися на дітлахам, ось і довелося їх заховати.

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб.

Також Знай.ua писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину.