З Румунії прилетіла дуже цікава новина. Тут склалася дивовижна історія - жінка в 67 років змогла народити. А найважливіше і буквально шокуюче, що жінка в цьому віці народила не п'яту або шосту дитину, мешканка Румунії народила вперше в житті.

Про цю історію детально пише румунський новинний портал PlayTech.

Журналісти розповідають, що Адріана майже завжди жила одна, так як особисте життя у неї не склалося. Заміж вона вийшла у віці 20 років, перший і єдиний раз.

Адріана з донькою, фото: playtech.ro
Адріана з донькою, фото: playtech.ro

У шлюбі Адріана не відчувала себе щасливою, тому, проживши з чоловіком 9 років, все-таки розлучилася. Головною причиною розставання стало небажання чоловіка мати спадкоємців. Жінка буквально марила тим, щоб мати власних дітей.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Адріана більше ні з ким не пов'язувала своє життя. Після цього жінка пішла з головою в роботу і наукову діяльність. І все життя вона пропрацювала в румунському інституті. Але мрія стати матір'ю ожила з новою силою. Яке ж було її розчарування, коли їй сказали, що вона не може завагітніти. Але жінка була впевнена, що доб'ється бажаного і стане мамою.

Адріана з донькою, фото: playtech.ro
Адріана з донькою, фото: playtech.ro

Адріана пройшла процедуру штучного запліднення. Не дивно, що багато знайомих відмоляли її від цього необачного кроку, але марно. Вона давно прийняла це рішення.

Адріана вирішила перетворити стару мрію на реальність, незважаючи на всі існуючі ризики. Її первісток народився, коли їй було вже повних 67 років. Так як дитина народилася раніше терміну, спочатку були невеликі проблеми зі здоров'ям дитини. Але скоро все прийшло в норму.

Адріана стала мамою прекрасної дівчинки і назвала її на честь своєї бабусі, Елізою. Така подія не могла пройти непоміченою, і на жінку посипалися осуду з боку оточуючих. Згодом пристрасті вляглися і тепер життя Адріани і її доньки можна назвати тихим і спокійним. Поки що їхня сім'я живе на одну пенсію жінки. Якщо перевести її дохід на наші гроші, то це буде приблизно 6-8 тисяч гривень.

Адріана з донькою, фото: playtech.ro
Адріана з донькою, фото: playtech.ro

Еліза, як і всі діти, любить свою маму і завжди їй допомагає. Сьогодні Адріані 80 років і їй важко справлятися з домашнім господарством поодинці, а Елізі 16 років і вона збирається йти в старшу школу.

Раніше повідомляли, Джамала показала красенів-синів і підняла важливу тему для кожної мами: "Потрібно обмежувати".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько показала фігуру після третіх пологів: "Смілива дівчина".

Знай.uа писав, Оля Цибульська приголомшила українців перед розлученням Дзідзьо: "Народила тобі сина".