В останні кілька місяців українці стали все частіше і частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших українських державних банків "ПриватБанк". На цей раз мова не про шахраїв або скажені відсотки по кредитах, цього разу банк просто перейшов всі межі.

Виявилося, що банкомат зарахував зняття грошей з рахунку, але так і не видав готівку. Автор звернення назвав точну адресу відділення: Одеса, вул. Пастера, 19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Приватбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"23.06 2.28-2.29 год. Знімав у банкоматі суму готівкові 1100грн. Банкомат видав помилку і гроші не видав, але з рахунку гроші знялися. Хоча було повідомлення на банкоматі, що гроші не знімуться з картки. Коли мені повернуть гроші?", - скаржиться клієнт і запитує, що йому робити далі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відгук клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin
Відгук клієнта "ПриватБанк", скріншот: Minfin

Важливо зазначити, що нижче йому відповіли користувачі порталу: "Банкомат Привату? Заявку на гор. лінію банку подали? Із зазначенням місця установки, № банкомату, суми, дати, часу, вимогою про зарахування, № карти Привату для зарахування. Проведення та звірка результатів інкасації при обробці заявки на повернення коштів дозволить нам переконатися в тому, що кошти не було видано і визначити їх суму. За результатами обробки заявки ми додатково повідомимо клієнта власника картки.".

Раніше повідомляли, зґвалтував, а потім зарізав: небезпечного російського злочинця підозрюють у розправі над студенткою.

Як повідомляв Знай.uа, Леді Гага пережила згвалтування в 19 років: "Викинув вагітною".

Знай.uа писав, понівечену 16-річну школярку знайшли в кущах біля дороги, на тілі немає живого місця: родичів змусили мовчати.