Відома українська гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко поділилася з шанувальниками новою публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу артистка показала спокусливі форми в одній нижній білизні, злегка прикрившись фартухом.

«А що б ви написали під цим фото? Просто цікаво", - запитала Булітко у своїх фанатів.

Читачі кинулися навперебій коментувати жаркий знімок красуні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Сантехніка, чи що, викликати...», «Блін. Знову немає гарячої води", "Сексі домогосподарка", "Булочниця", "Води гарячої сьогодні не дочекаюся, а ось сусід навпроти дуууже гарячий чоловік!!!! Беру смачненьке і йду в гості!", "Красива, приємна і талановита. Молодець!", - захоплюються читачі.

"Тече, не тече, тече, не тече - сьогодні без гаряченького"," на цьому фото ви явно перевіряєте температуру води. Так, дві хвилинки, і буде як треба. Поки вода гріється, можна і сфоткатися", «хліба і видовищ хочете? Зараз влаштую!!!", "Знову не встигла приготувати вечерю. Буде тільки бутерброд", - пишуть під знімком фанати.

Нагадаємо, раніше Зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Також «Знай.uа" писав, що Зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом: "Останній вальс"