Популярна українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик, зірка програми "Ранок з Україною" продовжує ділитися зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами, переживаннями і планами на майбутнє.

Буває так, що своїй багатотисячній армії шанувальників Лілія розповідає навіть секрети професійної діяльності. Проте цього разу телеведуча прочитала віршик про "фітокашки" і розповіла свій рецепт боротьби з аномальною спекою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Ребрик в мережі Instagram.

"Цього тижня в Україні прогнозують аномальну спеку: подекуди до 36-38 градусів! Час сидіти у затінку, коло води, з книжечкою у руках і у самому купальнику! І це.... час розплати! Бо літо зараз покаже хто "жав, а хто ростив хлібобулочні ляшки".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Смішний, веселий віршик про гірку правду життя! Можна сказати - класика сучасності, адже зараз усі повернуті на "фітокашках" і "правильному харчуванні"!

Я сучасну творчість люблю і поважаю, але, зізнаюся, я - консерватор і більше все ж люблю класику, витриману роками, а то й століттями! Люблю книжки електронні, але обожнюю все ж паперові! Цей шепіт сторінок, особливий запах, це відчуття нової, ще не прочитаної книги у тебе в руках як відчуття цілого, ще незвіданого світу.

Кілька разів на рік ми повертаємось знову і знову до цього відчуття: поповнюємо нашу сімейну бібліотеку - купуємо нові книжки.

Книга для мене - спосіб усамітнитися, побути наодинці з героями, проаналізувати їх і обрати на чиєму я боці, спосіб наповнити себе зсередини і спосіб довше зберегти молодість своєму мозку, адже читання тренує його!", - пише Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик, фото: фото: "Зірковий шлях" / Instagram
Лілія Ребрик, фото: фото: "Зірковий шлях" / Instagram

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч показав сімейну ідилію з вагітною дружиною і доньками: татко від бога.

Як повідомляв Знай.uа, Гросу зізналася, чому так довго приховувала любов з Полянським: "Люди відразу помічають".

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч "клонував" Лілію Ребрик: "Хороших людей має бути багато".