Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 24 червня. Чи варто очікувати сюрпризів.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де і детально про все розповіла.

Почала вона з самого приємного-температури води. Вона прогрілася вже до до 20-25 градусів, а тобто, можна зі спокійною душею вирушати на пляжі і трохи поплавати - те, що вкрай необхідно в таку погоду.

У четвер, 24 червня температура повітря в більшості областей країни становитиме 29-33 градуси тепла, а місцями і зовсім буде доходити до 35. При цьому, в країнах Західної Європи буде свіже, включаючи жаркий Мадрид.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У західних регіонах України можуть пройти дощі, які ближче до вечора доберуться до Житомирської та Вінницької області.

У столиці передбачається 32-34 градуси тепла, і переважно сонячна погода. Хмари можуть зібратися ближче до вечора також, і трохи покапает.

На вихідних, як повідомляє Наталка Діденко, в Україну прийде атмосферний фронт, який знову принесе дощі, і трохи послабить спеку навколо, крім сходу, Дніпропетровської області та Запоріжжя.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

"А поки що-хекаем і ховаємося в тінь, на вітерець, під вентилятори і кондиціонери (з розумом), носимо капелюхи і капелюшки, п'ємо побільше чистої води, варимо і охолоджуємо компоти, фаршируємо кабачки, протираємо вологою рукою кішок, плануємо вихідні)" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вулиці Харкова перетворилися на річки: плаваючі автомобілі і град.

Як повідомляв портал "Знай.ua", можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також, "Знай.uа" писав, що в Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок