Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала зворушливе фото.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила знімок зі своєю мамою Олександрою, показавши, як змінилася її найрідніша жінка після їх сумісного походу в салон краси. Бабуся Дана приміряла білосніжну блузу з бузковим принтом, стоячи на тлі зеленого листя, а також красуючись новою зачіскою - стильним каре.

Сама ж Людмила зізналася, що мамина посмішка дарує їй спокій і умиротворення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Як розцвіла мамина посмішка після того, як я пішла з нею в перукарню !!! 😘

Коли мама посміхається, в моїй душі стільки спокою ... ❤️🙏"

Фолловери не пройшли повз: "Здоров'я вашій мамі👏❤️", "яка гарна мама😍, здоров'я і радості побільше❤❤❤❤", "Здоров'я Вашій родині)", "Здоров'я вам і вашій мамі!❤ ️ ", "❤️Насправді нам, дівчаткам, не так і багато треба для щастя! 🙂 Дай Бог здоров'я всім мамам, адже поки є мама, ми залишаємося дітьми, скільки б нам самим не було років! 🌺🌺🌺".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату